Op zoek naar een stukadoor in Lelystad?

Stucwerk is noodzakelijk als u mooie muren en plafonds wilt met een nette afwerking. Voor het beste eindresultaat schakelt u een professionele stukadoor in Lelystad in. STUC TECHNIEK heeft al meer dan 10 jaar ervaring in stucwerk en levert altijd hoogwaardige kwaliteit. Wilt u graag meer informatie over onze diensten of een prijsopgave? U kunt ons altijd direct bellen. U kunt ook e-mailen, we antwoorden binnen één werkdag.
Met meer dan 10 jaar ervaring is geen wand of plafond ons teveel. Met al deze ervaring is het geen probleem om mensen te helepen die nog niet precies weten wat ze willen. Door alle voor- en nadelen uir te leggen van de verschillende mogelijkheden kunt u de beste keuze maken.
Bij STUC TECHNIEK maken we van tevoren een duidelijke afspraak over de prijs. Zo komt u nooit voor vervelende verassingen te staan. We staan voor helderheid en transparantheid. Afspraak is altijd afspraak.
Bij STUC TECHNIEK maken we enkel gebruik van hoogwaardige materialen. Het allerbelangrijkste voor ons is dat we de klus op een correcte manier klaren en dat u 100% tevreden bent met het eindresultaat.
We bieden op alle geleverde diensten 5 jaar garantie. Dit doen we omdat we zeker zijn van de kwaliteit van de geleverde resultaten, maar ook om u een fijn gevoel te geven. Als iets toch niet helemaal goed is, komen we gewoon terug. Het belangrijkste is dat u tevreden bent!
Na het volgen van de stukadoorsopleiding is Rivano meteen aan de slag gegaan en hij heeft inmiddels al heel wat plafonds en wanden gestukadoord. Als u nog niet weet wat u precies wilt met uw wanden of plafonds, kan onze stukadoor u uitstekend adviseren over de verschillende mogelijkheden en de voor- en nadelen.

Diensten stukadoor Lelystad

In heel Lelystad bieden we een compleet en veelzijdig pakket aan van alles wat met stucwerk te maken heeft. U schakelt onze professionals dus niet alleen in voor pleisterwerk of spuitwerk, we verzorgen de volledige afwerking door bijvoorbeeld daarna ook te sauzen. Moet er een binnenmuur gesloopt worden? Ook dat is geen probleem voor onze experts! STUC TECHNIEK staat voor kwaliteit, professionaliteit en service. We bieden onder andere de volgende diensten aan:
Latex spuiten is een verftechniek waarbij latexverf onder hoge druk wordt aangebracht met een professionele spuitmachine. Dit resulteert in een gelijkmatige, strakke dekking zonder zichtbare verfstrepen of rollermarkeringen. Het is een efficiënte methode voor grote oppervlakken zoals muren en plafonds, en zorgt voor een snelle en hoogwaardige afwerking.

Dunpleister is een dunne laag pasteusmateriaal die wordt aangebracht op behangklaar opgeleverde muren in de nieuwbouw om oneffenheden weg te werken voor een strak en egaal oppervlak. Het verbetert de esthetiek en voorbereidt oppervlakken voor verdere afwerking zoals latex spuiten.

Beton Ciré is een decoratieve afwerking op basis van cement en kunsthars. Het vindt zijn oorsprong in Frankrijk en betekent “gewreven beton”. Door zijn waterdichte en naadloze eigenschappen is het ideaal voor badkamers, keukens en vloeren. Het biedt een strakke, industriële uitstraling en kan in verschillende kleuren worden aangebracht en is zowel duurzaam als onderhoudsvriendelijk.
Glad pleisterwerk is een ideale afwerking voor muren en plafonds waarbij een laag pleistergips wordt aangebracht om een glad en naadloos oppervlak te creëren. Dit biedt een moderne, esthetische uitstraling en dient als een perfecte basis voor verf of behang, terwijl het ook helpt bij isolatie, geluidsdemping en brandwerendheid.

Kosten stucwerk Lelystad

De meest gestelde vraag is wat onze stucwerkzaamheden kosten per vierkante meter. Stucwerk is echter maatwerk, daarom is er geen vaste prijs die we kunnen noemen. Hoeveel de kosten van de stukadoor bedragen, hangt uiteindelijk af van de volgende factoren:
Om u een passende scherpe prijs te bieden komt de stukadoor graag vrijblijvend bij u langs in Lelystad om uw wensen te bespreken en de muren zelf te bekijken. Daarna maken we een gepaste berekening en stellen we de offerte op. Vraag eenvoudig en snel een offerte aan via de onderstaande knop.

Ons werkgebied

STUC TECHNIEK is werkzaam in heel Lelystad en omgeving. We komen graag bij u langs voor stucwerk in onder andere de volgende wijken:

Neem contact op met STUC TECHNIEK

Heeft u nog vragen over onze diensten of wilt u weten wat er mogelijk is voor uw project? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij vragen kunt u ons altijd bellen of whatsappen op 06-46108535. U kunt ons ook een e-mail sturen, hier reageren we dan zo snel mogelijk op. Onze stukadoors geven u graag advies welke afwerking het beste is voor uw wanden en plafonds.

STUC TECHNIEK

Bolderweg 40 R
8243 RD Lelystad
T: 06-46108535
E: info@stuc-techniek.nl
Heeft u een vraag? We zijn er om u te helpen. Stuur ons een bericht, dan nemen we contact met u op.

    ×