Referenties

Bij STUC TECHNIEK streven we altijd naar uitstekende klanttevredenheid. Hier vindt u echte ervaringen van klanten die eerder voor ons gekozen hebben voor wand en plafond afwerkingen. Lees hun verhalen, bekijk de transformaties en ontdek zelf waarom we een toonaangevende keuze zijn voor stucwerk en latex spuitwerk in Nederland. Of u nu op zoek bent naar een gladde afwerking, beton cire of latex spuiten,  wij hebben de ervaring en expertise om uw visie tot leven te brengen.

STUC TECHNIEK - Stukadoor Lelystad / Almere & latex spuiten IconSTUC TECHNIEK - Stukadoor Lelystad / Almere & latex spuiten

Bolderweg 40 R, Lelystad

5,0 110 reviews

 • Avatar mireille ★★★★★ 2 weken geleden
  Stuc techniek is zeer kundig in zijn vak en snel, daarnaast ook vriendelijk. Een vakman nodig? Kijk dan niet verder en bel Stuc Techniek Lelystad. Bedankt voor de mooi gestucte muren.
 • Avatar Peter ★★★★★ een maand geleden
  Top geregeld. Kwaliteit van werk is top, communicatie prima. Beveel hem zeker aan!
 • Avatar Marc Vink ★★★★★ een maand geleden
  Rivano is alweer voor de derde klus bij ons geweest. Top kwaliteit, op tijd, meedenken en ook nog een goed humeur :-). Super!!
 • Avatar Katherine Astapchik ★★★★★ 2 maanden geleden
  I was very surprised how efficient the team was!!!! Worked really hard to cover a huge area on our ground floor. The result is amazing, great quality and the walls are better than new, we are very satisfied and will definitely work with them again!
 • Avatar José Kelder ★★★★★ 2 maanden geleden
  Rivano kwam elke keer op tijd en heeft prima kwaliteit geleverd. Hij denkt mee in oplossingen, werkt hard en is goedgehumeurd. Echt een vakman, heeft superstrakke plafonds achtergelaten!
 • Avatar Teun V. ★★★★★ 2 maanden geleden
  Hele woning door Rivano laten stucen, spuiten en afwerken. Topresultaat! Erg strak gewerkt, zeer jaloersmakende kitranden en overall prettige samenwerking. Rivano is altijd bereikbaar, reageert snel en denkt overal in mee. Would recommend 5/5.
 • Avatar Lex E. ★★★★★ 2 maanden geleden
  Rivano is erg vakkundig, vriendelijk en komt zijn afspraken na. We waren op zoek naar een stukadoor voor de badkamer en kregen na het sturen van een bericht (via zijn website) binnen 24 uur reactie met een goed voorstel. Ook daarna was hij goed bereikbaar.
  Het werk is professioneel gedaan en wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Hij was op tijd en werkt netjes en gedegen.
  We zullen vaker bij Rivano aankloppen voor stucwerk.
 • Avatar Diana Van Beek ★★★★★ 2 maanden geleden
  Super tevreden over het resultaat en bedrijf!
  Een aanrader!
  Muren en plafonds gestuct en alles wit gespoten.
 • Avatar Alex Kamstra ★★★★★ 3 maanden geleden
  Rivano is een vriendelijke man, heeft keurig werk afgeleverd, en gaat zeer professioneel om met z'n werkzaamheden. Hij werkt secuur en was op tijd met de gemaakte afspraak. Zeer aan te raden!

×