Referenties

Bij STUC TECHNIEK streven we altijd naar uitstekende klanttevredenheid. Hier vindt u echte ervaringen van klanten die eerder voor ons gekozen hebben voor wand en plafond afwerkingen. Lees hun verhalen, bekijk de transformaties en ontdek zelf waarom we een toonaangevende keuze zijn voor stucwerk en latex spuitwerk in Nederland. Of u nu op zoek bent naar een gladde afwerking, beton cire of latex spuiten,  wij hebben de ervaring en expertise om uw visie tot leven te brengen.

STUC TECHNIEK - Stukadoor Lelystad / Almere & latex spuiten IconSTUC TECHNIEK - Stukadoor Lelystad / Almere & latex spuiten

Bolderweg 40 R, Lelystad

5,0 115 reviews

 • Avatar Robert Schol ★★★★★ 4 weken geleden
  Erg netjes gewerkt, prachtig resultaat en niet geheel onbelangrijk zeer vriendelijk! Voor een volgende klus zullen wij jullie weer uitnodigen.
 • Avatar Jeroen Schaafsma ★★★★★ een maand geleden
  Goed en schoon werk geleverd, echt een aanrader.
 • Avatar Marcel Venverloo ★★★★★ 3 maanden geleden
  Wat een enorm vakwerk!
  Na telefonisch contact is de uitvoerder direct langsgekomen om de werkzaamheden te bekijken en te beoordelen en bespreken.
  Binnen een week kwam hij al en wat er afgesproken was is zeer netjes ook uitgevoerd,puur vakwerk! Bij deze super bedankt voor jou inzet bij onze dochterlief die er zeer blij mee is,nogmaals dank!
 • Avatar Mariska Jagtman ★★★★★ 3 maanden geleden
  Mooi en strak stucwerk. Zowel verlaagd plafond als muren mooi gedaan.
 • Avatar Bianca van Beijeren ★★★★★ 4 maanden geleden
  Rivano is een echte vakman! Zijn werkzaamheden heeft hij keurig netjes afgeleverd echt een aanrader.
 • Avatar M van der Werff ★★★★★ 4 maanden geleden
  Prachtig mooi strak stucwerk. Plafonds ook gespoten. Alles netjes afgewerkt. Rivano werkt hard en netjes. Zeer tevreden.
 • Avatar mireille ★★★★★ 7 maanden geleden
  Stuc techniek is zeer kundig in zijn vak en snel, daarnaast ook vriendelijk. Een vakman nodig? Kijk dan niet verder en bel STUC TECHNIEK Lelystad. Bedankt voor de mooi gestucte muren.
 • Avatar Peter ★★★★★ 8 maanden geleden
  Top geregeld. Kwaliteit van werk is top, communicatie prima. Beveel hem zeker aan!
 • Avatar Marc Vink ★★★★★ 8 maanden geleden
  Rivano is alweer voor de derde klus bij ons geweest. Top kwaliteit, op tijd, meedenken en ook nog een goed humeur :-). Super!!

×