Wie zijn wij?

STUC TECHNIEK is een van de beste stukadoorsbedrijven in Flevoland als het gaat om ruimtes compleet naar uw wens te metamorfoseren. Met onze jarenlange ervaring zetten we uw wensen een-op-een om in een prachtig afgewerkt(e) woning of bedrijfspand. Geen enkele klus is voor ons hetzelfde, maar het einddoel is dat wel: het leveren van kwalitatief stucwerk.
Het stuken van wanden en plafonds is een gericht vak dat u altijd moet laten doen door specialisten. Bij STUC TECHNIEK werken alleen maar hoogopgeleide stukadoors. In ruim 10 jaar zijn we op veel bijzondere locaties geweest en hebben we onze expertise steeds verder uitgebreid. Hoe groot of klein de klus ook is, we realiseren voor u het mooist afgewerkte pand in de buurt.
Dankzij de kwaliteit en service die we leveren aan onze klanten, zijn we trots lid van de stichting Afbouwkeur. Dit is een stichting die ervoor zorgt dat kennis, kwaliteit en service in ons vakgebied op hoog niveau blijft. STUC TECHNIEK is in het bezit van het keurmerk en garandeert daarmee betrouwbaarheid en deskundigheid.

Onze werkwijze

Als u niet precies weet wat u wilt laten doen aan uw wanden of plafonds, dan bespreken we graag met u de mogelijkheden en voorzien we u van duidelijk advies. We lichten u in over de voordelen van afgewerkte wanden en plafonds, tonen u voorbeelden en benoemen de eventuele nadelen. Zo kunt u alle opties tegen elkaar afwegen en de beste keuze maken.
Als u uw voorkeur heeft uitgesproken, gaan we op de afgesproken datum in uw woning of bedrijfspand aan de slag. STUC TECHNIEK staat voor kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke service. We stuken uw wanden en plafonds vakkundig en enkel met hoogwaardig materiaal voor het mooiste eindresultaat. Voor ons is het allerbelangrijkste dat de klus op de juiste manier wordt geklaard en dat u tevreden bent.
Onze diensten
Contactgegevens
Bolderweg 40 R
8243 RD Lelystad
T: 06-46108535
E: info@stuc-techniek.nl
×