Wilt u graag latex spuitwerk?

Wanneer uw wanden een (nieuwe) verflaag nodig hebben, kunt u het beste kiezen voor latex spuiten. Met latex spuitwerk bent u verzekerd van een zeer strak eindresultaat tot in elk detail. De latex muurverf wordt machinaal gespoten en is toepasbaar op iedere ondergrond. Hierbij blijft de structuur van de ondergrond behouden.
Banen en strepen van een roller behoren tot het verleden. STUC TECHNIEK heeft al meer dan 10 jaar ervaring in latex spuiten. Van tevoren spreken we een duidelijk tarief af en afspraak is bij ons altijd afspraak. Vraag vandaag nog een offerte aan of bel direct naar 0646108535.

Sneller en voordeliger

Het grootste voordeel van latex spuiten is dat het vele malen sneller gaat dan het aanbrengen van latex muurverf met een roller en kwast. Hierdoor bespaart u in de meeste gevallen tot wel 40% op de rekening. En omdat het werk veel sneller gaat, heeft u minimaal last van de werkzaamheden. Daarnaast is het bij het spuiten van latex mogelijk om in één keer een dikkere laag aan te brengen, waardoor de dekking beter is en het eindresultaat egaler en duurzamer.

Voordelen latex spuiten

Mogelijk op elke ondergrond

Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning, kantoor of een karakteristiek pand met veel originele elementen: latex spuiten is mogelijk op elke ondergrond. De structuur van de wand wordt behouden, dus u hoeft niet bang te zijn dat karakteristieke elementen verloren gaan. Als we in een nieuwbouwwoning gaan spuiten, moeten we vaak eerst een dunne laag stucwerk aanbrengen. Dit is omdat de muren in nieuwbouwwoningen behangklaar worden opgeleverd, waar we niet direct latexverf op kunnen aanbrengen. Gelukkig kunnen de stukadoors van STUC TECHNIEK

Latex spuitwerk bijwerken

Ook als we uw wand moeten herstellen of bijwerken, komen onze stukadoors graag langs om u te helpen. We komen vrijblijvend langs om uw wand te inspecteren en bieden daarna een passende offerte. Na uw akkoord gaan we snel aan de slag, zodat uw muur er in de kortste keren weer als nieuw uitziet.

Kleurmogelijkheden latex spuiten

Latex spuitwerk is beschikbaar in veel verschillende kleuren, die passen bij elk modern interieur. Voor elke kleur kunt u kiezen uit donkere of lichte tinten. Donkere tinten zorgen voor dieptewerking en mooie schaduweffecten, terwijl de lichte tinten subtiliteit bieden. U kunt met de stukadoor uw wensen bespreken en samen kijken jullie welke kleur het beste is voor uw ruimte. Daarnaast kunt u kiezen voor matte latex, zijdeglans latex of hoogglans latex. Afhankelijk van de kleur en de afwerking maken we een passende offerte.

Prijs van latex spuiten per m2

Eigenlijk is de vraag die het meeste gesteld wordt hoeveel het latex spuitwerk kost per m2. Daar is helaas geen makkelijk antwoord op te geven, omdat spuitwerk altijd maatwerk is. We bieden altijd een scherpe prijs en afspraak is bij ons altijd afspraak. U komt dus niet voor vervelende verrassingen te staan. Hoeveel het latex spuitwerk gaat kosten, hangt uiteindelijk af van de volgende zaken:
We komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en de muren zelf te inspecteren. Daarna maken we een berekening en stellen we de offerte op. Heeft u nog vragen over latex spuiten of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem contact op via de onderstaande knoppen.

Onlangs gerealiseerde latex spuitwerk projecten

Compleet stucwerk

Wij bieden een compleet en veelzijdig pakket aan van alles wat met stucwerk te maken heeft. U kunt onze professionals dus voor veel meer inschakelen dan alleen stucwerk. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld ook de afwerking van uw wanden en plafonds met latex spuitwerk en kunnen wij traditioneel schilderwerk aan deuren en kozijnen uitvoeren. Maar we gaan zelfs verder dan stucwerk en schilderwerk: met ons breed netwerk kunnen wij u met allerlei klussen ontzorgen. Moet er bijvoorbeeld een binnenmuur gesloopt worden? Ook dat is geen probleem. Wij staan altijd voor service, professionaliteit en kwaliteit.

Ons werkgebied: Almere, Lelystad en omgeving

De stukadoren van STUC TECHNIEK zijn werkzaam in Almere, Lelystad en omgeving. U schakelt ons in voor al uw stukadoorswerkzaamheden, waaronder glad pleisterwerk, Beton Ciré en dunpleister. Daarnaast kunnen wij uw muren en plafonds voorzien van latex spuitwerk. Bekijk een van de onderstaande locatiepagina’s voor de mogelijkheden bij u in de buurt.

Weet u niet zeker of we werkzaam zijn in uw regio? Neem dan vooral contact met ons op! We beantwoorden graag al uw vragen.

STUC TECHNIEK

Bolderweg 40 R
8243 RD Lelystad
T: 06-46108535
E: info@stuc-techniek.nl
Heeft u een vraag? We zijn er om u te helpen. Stuur ons een bericht, dan nemen we contact met u op.

    ×