Glad Pleisterwerk

Voor een glad en uniek moderne uitstraling, kiest u voor de stucmethode ”Glad pleisterwerk ”. Deze afwerking voor wanden en plafonds wordt ook wel sausklaar stucwerk genoemd. Het levert een strakke ondergrond op die gesaust kan worden. Met glad pleisterwerk bent u verzekerd van een goede keuze en verfraaiing van uw slaapkamer, woonkamer of úw gehele woning
De stukadoor van STUCTECHNIEK brengt een laag pleistergips aan en vlakt vervolgens de ondergrond uit. Als finishing touch zorgt hij ervoor dat alle oneffenheden verdwijnen. Zijn vakmanschap garandeert dat er een strak egale wand of plafond van hoge kwaliteit wordt opgeleverd met een perfect eindresultaat.

Werkwijze Glad Pleisterwerk

De stukadoor van STUCTECHNIEK treft zorgvuldige voorbereidingen voor hij aan de slag gaat. Een goed begin is het halve werk. Daarom overlegt hij eerst met u welke spullen u verplaatst en welke hij afdekt, zodat er voorzichtig en netjes mee omgaan wordt. Daarna pas begint de stukadoor te stukadoren. Na afloop ruimt hij alles op en maakt hij de ruimte schoon om deze netjes achter te laten. STUCTECHNIEK staat voor kwaliteit, professionaliteit en service. Dat is vakmanschap!

Garantie Glad Pleisterwerk

STUCTECHNIEK geeft vijf jaar garantie op glad pleisterwerk bij normaal gebruik.

Voordelen Glad Pleisterwerk

Onlangs gerealiseerd glad pleisterwerk

Compleet stucwerk

Wij bieden een compleet en veelzijdig pakket aan van alles wat met stucwerk te maken heeft. U kunt onze professionals dus voor veel meer inschakelen dan alleen stucwerk. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld ook de afwerking van uw wanden en plafonds met latex spuitwerk en kunnen wij traditioneel schilderwerk aan deuren en kozijnen uitvoeren. Maar we gaan zelfs verder dan stucwerk en schilderwerk: met ons breed netwerk kunnen wij u met allerlei klussen ontzorgen. Moet er bijvoorbeeld een binnenmuur gesloopt worden? Ook dat is geen probleem. Wij staan altijd voor service, professionaliteit en kwaliteit.

Ons werkgebied: Almere, Lelystad en omgeving

De stukadoren van STUC TECHNIEK zijn werkzaam in Almere, Lelystad en omgeving. U schakelt ons in voor al uw stukadoorswerkzaamheden, waaronder glad pleisterwerk, Beton Ciré en dunpleister. Daarnaast kunnen wij uw muren en plafonds voorzien van latex spuitwerk. Bekijk een van de onderstaande locatiepagina’s voor de mogelijkheden bij u in de buurt.

Weet u niet zeker of we werkzaam zijn in uw regio? Neem dan vooral contact met ons op! We beantwoorden graag al uw vragen.

STUC TECHNIEK

Bolderweg 40 R
8243 RD Lelystad
T: 06-46108535
E: info@stuc-techniek.nl
Heeft u een vraag? We zijn er om u te helpen. Stuur ons een bericht, dan nemen we contact met u op.

    ×