Beton Ciré

Waterdichte betonlook afwerking voor wand en vloer

Wat is Beton Ciré

IJzersterk, waterdicht, én onderhoudsvriendelijk: niet voor niets is Beton Ciré een zeer geliefd alternatief voor tegelwerk in keukens, badkamers en toiletruimtes. Beton Ciré wordt bovendien naadloos aangebracht, wat slijtage voorkomt én is vanzichzelf al waterdicht. Hiermee onderscheidt Beton Ciré zich van alle andere producten op de markt waarmee je een stoere en industriële betonlook kunt creëren.
Een unieke eigenschap van Beton Ciré is dat het op alle ondergronden te gebruiken is. Zelfs bestaand tegelwerk is een prima basis voor Beton Ciré.

Waarom Beton Ciré

De betonlook is industrieel, robuust en door zijn veelzijdigheid niet meer weg te denken uit het interieur van nu. Wil jij ook jouw vloeren, wanden of meubels een stoere beton uitstraling geven? De pure betonstuc van Beton Ciré is uniek in werking én gebruiksvriendelijkheid. Welke kleur je ook kiest, Beton Ciré voegt extra karakter toe aan jouw interieur.
Wil je exact weten hoe snel wij jouw keuken, badkamer, woonkamer of toilet een nieuwe uitstraling kunnen geven? Vraagt u dan vrijblijvend een offerte aan.

Onlangs gerealiseerde Beton Ciré projecten

Compleet stucwerk

Wij bieden een compleet en veelzijdig pakket aan van alles wat met stucwerk te maken heeft. U kunt onze professionals dus voor veel meer inschakelen dan alleen stucwerk. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld ook de afwerking van uw wanden en plafonds met latex spuitwerk en kunnen wij traditioneel schilderwerk aan deuren en kozijnen uitvoeren. Maar we gaan zelfs verder dan stucwerk en schilderwerk: met ons breed netwerk kunnen wij u met allerlei klussen ontzorgen. Moet er bijvoorbeeld een binnenmuur gesloopt worden? Ook dat is geen probleem. Wij staan altijd voor service, professionaliteit en kwaliteit.

Ons werkgebied: Almere, Lelystad en omgeving

De stukadoren van STUC TECHNIEK zijn werkzaam in Almere, Lelystad en omgeving. U schakelt ons in voor al uw stukadoorswerkzaamheden, waaronder glad pleisterwerk, Beton Ciré en dunpleister. Daarnaast kunnen wij uw muren en plafonds voorzien van latex spuitwerk. Bekijk een van de onderstaande locatiepagina’s voor de mogelijkheden bij u in de buurt.

Weet u niet zeker of we werkzaam zijn in uw regio? Neem dan vooral contact met ons op! We beantwoorden graag al uw vragen.

STUC TECHNIEK

Bolderweg 40 R
8243 RD Lelystad
T: 06-46108535
E: info@stuc-techniek.nl
Heeft u een vraag? We zijn er om u te helpen. Stuur ons een bericht, dan nemen we contact met u op.

    ×